HOME       PROFIEL       VISIE       DIENSTEN       REFERENTIES       CONTACT
Management
Oxtown Interim Management kan voor organisaties die de juiste management capaciteit niet beschikbaar hebben om de organisatie succesvol te laten zijn, de management functie tijdelijk vervullen.

Oxtown Interim Management richt zich daarbij primair op service organisaties tot 200 medewerkers, waarbij P&L verantwoordelijkheid wordt genomen. Typisch moet hierbij worden gedacht aan invulling van functies waarin organisatie ontwikkeling, operationele uitvoering en commerciƫle activiteiten samenkomen. U kunt hierbij denken aan posities als General Manager, Vestigingsdirecteur, BU Manager, Manager Klantenservice en als Business Development Manager.

Advies
Op het gebied van klantenservice kunnen wij u adviseren over de inrichting van uw service organisatie, de samenwerking met externe partners (call centers, field service, logistiek etc.) en vraagstukken op het gebied van klanttevredenheid. In de praktijk zal een advies veelal leiden tot een projectmatige (begeleiding van) implementatie van het voorstel.

Coaching
Vanuit jaren lange ervaring als Six Sigma Champion en programma manager, adviseert Oxtown Interim Management organisaties op het gebied van implementatie van Lean Six Sigma proces verbeteringen. Daarbij kan Oxtown optreden als management coach en project mentor.